tag:blogger.com,1999:blog-3920429903773738996.post7593719862010463617..comments2024-02-25T13:20:16.699+01:00Comments on Un camp de margarides: DIETAS SIN GLUTEN ¿BENEFICIOSAS O PERJUDICIALES?Sergio Mestrehttp://www.blogger.com/profile/03115583561181266743noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3920429903773738996.post-74611348099729276902017-05-07T14:57:49.586+02:002017-05-07T14:57:49.586+02:00Bon post, i molt interessant pel que fa a la seva ...Bon post, i molt interessant pel que fa a la seva actualitat i com no, també a la seva viralitat. Com bé comentaves, en ocasions es publica algun estudi relacionat en un determinat aliment i les seves propietats bones o dolentes i ja tot el món està aplicant la nova "regla" a la seva alimentació sense saber realment prou informació i també de vegades ens volquem en massa a comprar allò que ens han dit que es més saludable (com ara està passant en l'eliminació del gluten) o aliments sense greix o amb calories o sucres reduits. Aquest és el tema que volia comentar, que moltes vegades pensem que, per exemple comprar un "yogurt 0%", ens serà beneficiós i ens ajudara a estar millor i fins i tot a no engreixar. Però la realitat és que aquestos aliments etiquetats com a més saludables i amb menys greix, de vegades estan mes precessats que els normals. Vull dir, que al final haguera sigut millor comprar un yogurt amb tots els seus ingredients originals... Ací deixe una pàgina on explica un poc millor aquest tema!!<br />http://www.nutricionbizkaia.com/blog/110-0-materia-grasa.html <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12525967239134455219noreply@blogger.com