dijous, 20 de setembre del 2012

Els animals mes mortifers del mon ASIA-OCEANIA

Segona Part : ASIA

Entre els animals mes mortifers d'Asia cal descatar al primer de totos al tigre , principal responsable de moltes morts en aquest continent pero tambe en perill d'extincio a causa sobretot de la casa per les seues pells y mandibules .



Un altre animal perillos , es el Drac de Komodo que, ademes de estar armat amb grans uncles y tindre una pell, te una saliva tan verinosa capas de matar a un animal gran com el Bufal.






Tercera Part : OCEANIA 

Oceania es sense cap dubte, el continent amb els animals mes mortifers y verinosos del mon .


Podriem comensar parlant de la serp Taipan que , a pesar de ser la mes verinosa del mon, s'ha considerat una amenasa per a tot el continent. Al any moren fins a 30 persona per aquesta serp.

http://www.youtube.com/watch?v=Avlkp9g-pWo

Un altre animal perillos , a pesar de no ser verinos es el Casuari, un ocell de
1,5 m d'altura que , apesar de ser herbibor, sol ser molt agresiu a l'hora de defendres. almenys 7 persones moren a l'any per culpa d'aquestos ocells.






Pero el major perill d'Oceania no esta en terra , sino en les costes del sud d'Australia y nord de Nova Zelanda , ens referim a la cubomedusa o abella de mar. Una medusa que , a pesar de mdir nomes 15 cm de llargaria , es tan menuda com perillosa capas de mar fins a una persona nomes tocant un tetacle d'aquesta.
Pero l'abella de mar no es l'unica amenasa dels oceans , tambe esta la serp marina y el peix escorpi o peix lleo, considerats tambe mortals, ja que la serp marina te una mosega mortal y el peix lleo espines totalment carregades de veri mortal.







http://www.youtube.com/watch?v=zxdMubv6oXM
http://www.youtube.com/watch?v=dCYd2oJa2A8&feature=related