dijous, 3 d’octubre del 2013

Una vida dedicada a la docència

Benvolgut Paco!!!, ens arriben notícies de la teua jubilació. Senyal d'un fi de cicle i l'obertura d'una nova i emocionant etapa! Falten paraules per a dir el que has significat per a tota la classe de CTM (a hores d'ara, cadascú en un lloc del món!). Hem pogut gaudir de la teua professionalitat, saviesa i altres excel·lents qualitats que trobaven empar en la teva persona. Per a molts de nosaltres, has esdevingut un gran suport ja que molts predicaven per ahí que érem el pitjor grup de batxiller de la història..., però tu, sempre ens vas recolzar i vas insistir en què mai tirarem la "toalla".Tot un exemple a seguir. GRÀCIES.


I com oblidar aquelles eternes excel·lents explicacions de com funcionaven els ciiiiiiiicles de depuració, filtració...ZzzZzzZzz!!!hahaha
I les “suposades” ulleres 3D, que només es veia el relleu del paper en 2D... es a dir... i aixina fins a moltíssimes experiències i anècdotes que ens servien per a trencar la monotonia i la seriesa de les altres matèries!
No sabem qui serà el teu substitut... però de segur que deixarà molt a desitjar!! El buit que deixes en el departament de biogeo faltaran encofradors per tapar-lo!!
Encara que no ho sembla, un any dona per a molt... i aquelles classes divertides envoltats de grans companyes i companys, quedaran per sempre gravades en el nostre record.

PD.: Ara que tots tenim els 18... cauran unes cervesetes de celebració, no? O un “soparet” tot biogeo? Qui sap? 
Gràcies per tot, i una forta abraçada dels teus exalumnes de 2n BAM i BACA.

1 comentari:

Paco Rambla ha dit...

Gràcies pel post i pels comentaris.

Tinc un molt bon record de tots vosaltres. Sempre sereu la darrera promoció que vaig tindre de CTM.

I com vau demostrar al final, va quedar clar, que també ereu una molt bona promoció.

I que conste que amb les ulleres és podia vore amb 3D. Segur.

Ja quedem quan pugueu. Una abraçada