dilluns, 6 de gener del 2014

Tècniques de la NICOTINA per augmentar l'addicció

   Un grup de científics nord-americans ha estat investigant sobre la nicotina i la seua facilitat per a la creació d'addició; gràcies, a una sèrie de receptors i complexos proteics del cervell. Aquest treball ha segut publicat en la revista The Journal of General Phsycology el dia 6 de gener. I d'aquesta forma ajudarà a trobar nous camins per a combatre l'addicció creada per la nicotina. 

   Els científics van veure com els receptors nAChR presentaven una gran relació amb l'addicció creada per la nicotina. Aquests són molt abundants a diverses regions concretes del cervell i ajuden a elaborar un procés d'addicció. 

   D'aquesta forma, els resultats seran fonamentals per crear un mecanisme que permet regular els receptors. Ja que la nicotina activa els nAChR del cervell i actua en els mecanismes cel·lulars com si fora un conjunt de proteïnes que ajuda al plegament, transport cel·lular i assemblatge. I com a conseqüència, augmenta el seu nombre en la superfície de les cèl·lules i permet l'aparició de l'addicció. 

   Per arribar aquestes conclusions, els científics van experimentar amb un grup de rosegadors, als quals van introduir unes quantitats semblants  de nicotina als d'un fumador. Durant l'experiment, els científics van afegir uns colorants als receptors per veure com els afectava la nicotina. 

   Mitjançant aquesta tècnica, van veure com la nicotina i els receptors viatjaven en unes vesícules anomenades COPI a través d'orgànuls cel·lulars com el reticle endoplasmàtic i l'aparell de Golgi. Els científics van decidir crear un mecanisme comú, que regularà els receptors nAChRs i així poder trobar nous mètodes per deixar de fumar. 

Per visitar la pàgina inicial cliqueu ací

   Per concloure, en aquesta noticia podem veure com la nicotina del tabac ens crea addicció i sobre quines estructures de les nostres cèl·lules ens afecta. D'aquesta forma poden sorgir noves tècniques per a combatre-la amb major facilitat. A més, també podem trobar certa relació amb els temaris de biologia de segon de batxillerat, especialment amb els relacionats amb els aparells anomenats anteriorment.