dissabte, 31 d’octubre de 2015

LA CARN ROJA PRODUEIX CÀNCER?


La Organització Mundial de la Salud (OMS) va emetre un comunicat amb la intenció de resoldre el conflicte mediàtic general al voltant a l'anunci sobre la carn roja i processada i la seua relació amb el càncer colorrectal.


En eixe document van aclarar que la decisió de l'Agencia Internacional d'Investigació sobre el Càncer (IARC) d'incluir les carns rojes i processades a la llista de càncer va ser per l'inform que va emitir l'OMS en 2002 que aconsellava que es tenia que moderar l'ingesta d'aquest tipus de carn  per reduir el risc de càncer. A més l'IARC ens aconsella que no tenim que deixar de menjar carn roja sinò reduir la quantitat que prenem per reduir també les possibilitats de tindre càncer.

Finalment, l'OMS va llançar una notícia en la que expressa que al principi del 2016 es reuniràn els seus experts per observar els avanços científics i el lloc que té la carn processada en una dieta saludable i equilibrada i els seus riscos.

Per conèixer la font cliqueu ací.