dimecres, 30 de maig del 2018

La veritat sobre els suplements nutricionals

Al llarg dels últims anys el consum dels suplements nutricionals s'ha anat incrementant per la falsa suposició que ajuden a prevenir o tractar les malalties cardiovasculars.

El nostre cos necessita vitamines i minerals i en alguns casos és recomanable l'ús de suplements per a poder cobrir aquestes necessitats, però  hi ha molta gent que les consumeix pel fals pensament que ajuden a les malalties cardiovasculars. La vertadera realitat és que molts estudis demostren que això és completament fals, a excepció de l'àcid fòlic.

En el cas de l'àcid fòlic sí s'ha aconseguit demostrar que disminueixen la possibilitat de patir un ictus i també disminueixen un 20% la possibilitat de patir un accident cerebrovascular.

El que realment cal fer contra les malalties cardiovasculars és tindre una bona alimentació, com per exemple la dieta mediterrània o dietes riques en vegetals que ens proporcionen aquestes vitamines. 

La notícia original la pots trobar ací.


2 comentaris:

A T X ha dit...

Vaya...¡Que engañados estábamos! Me ha gustado tu artículo y he decidido informarme;las vitaminas B6 y B12 también ayudan a prevenir las enfermedades cardiovasculares.

JFM ha dit...

Un post interesante ya que no deben tomarse suplementos nutricionales sin antes informarse o visitar a un especialista. Quisiera añadir otras formas de prevenir enfermedades cardiovasculares como hacer ejercicio a diario, no fumar ni beber alcohol, dormir lo suficiente, mantener un peso saludable y controlar el colesterol.