dimecres, 30 de maig del 2018

Normalitzem la menstruació.

La menstruació és tan natural com el batec del cor. No obstant això, en moltes societats, la menstruació és un tema “tabú” que poden portar a les xiquetes i les dones a sentir-se avergonyades. Tot açò pot afectar negativament, la qual cosa agreuja l'ansietat, l'estrés i la por que senten dones i xiquetes. Les pràctiques menstruals insegures o antihigèniques  també provoquen greus riscos per a la salut. Les dones i les xiquetes necessiten accedir amb facilitat a un subministrament adequat de materials per a contindre o absorbir el flux menstrual. A més, necessiten llocs segurs i privats per a llavar-se i eliminar els residus.

Resultado de imagen de fotos de la menstruación Per a començar, hem d´ensenyar a les xiquetes perquè prenguen decisions informades respecte dels seus cossos. Es necessita més conscienciació i educació sobre el procés menstrual. Cal posar fi al secretisme entorn del procés natural de la menstruació!

La notícia original la pots trobar ací .

1 comentari:

Srta.Bellido♥ ha dit...

Me ha gustado bastante este articulo ya que realmente es de suma importancia el tema que se trata, ya que por culpa de la sociedad que considera dicho tema y otros muchos mas "tabús" y a causa de ello muchas de nosotras nos sentimos cohibidas para decir nada.