diumenge, 26 de febrer del 2012

La clau per a un "bon sexe"

L'acte sexual en la espècie humana no és tan sols un mètode de reproducció, sinó que també s'utilitza amb altres finalitats. Tant homes com dones consideren molt important el plaer sexual.
Un estudi publicat en ElMundo ha trobat un nou condicionant per a l'obtenció d'aquest: fer esport.
La importància del bon funcionament del flux sanguini en la zona genital masculina és més coneguda. No obstant això, el clítoris també és una òrgan erèctil i, per tant, també necessita un bon flux sanguini per al seu funcionament correcte.
Els científics de la Universitat Faith, a Ankara (Turquia), han realitzat un estudi comparant el flux sanguini de la zona genital de jugadores de balonmano i voleibol de entre 20 i 45 anys que practicaven esport com a mínim 4 hores al dia, amb dones de la mateixa edat que dedicaven a l'esport unes dues hores a la setmana. Aquests estudis es realitzaren mitjançant proves de ultrasò (doppler) i uns qüestionaris que les voluntàries van reomplir.

Els resultats foren sorprenents: les dones que realitzaven més activitat física tenien un major flux sanguini en el clítoris i, per tant, una millor funció sexual.
Aquest article està relacionat amb el tema de l'aparell reproductor, i més concretament amb la sexualitat, que estem treballant a classe de Biologia Humana.

1 comentari:

Marta Antoli ha dit...

Aquest post m'ha sorprés molt ja que tot el món està acostumat a sentir que el pene pot estar en erecció i això, i ja és hora de que també es reconega que les dones també poden patir aquesta erecció però en el clitoris. Ademés, pense que alomillor algunes xiques al llegir aquest post es posen a fer exercici com unes loques, però també hi ha que dir que si ja sabíem que fer exercici era molt bó per a la nostra salud, doncs ara també saben que ho és per a la nostra reproducció!

Bon post