diumenge, 18 de novembre del 2012

Adolescentes enganchados al cannabis

Noticia extraída del periódico EL PAÍS

El cannabis es la sustancia de mayor presencia entre los adolescentes atendidos en la Fundación Noray de Alicante, dedicada a la atención y tratamiento de los drogodependencias, el alcohol entre las mujeres y la cocaína entre los hombres.


El último informe del año 2011 presenta un porcentaje de 84% de hombres y los 16% restantes, mujeres.
En cambio en los adolescentes tuvieron un 2% más en la representación femenina.

Los objetivos son los siguientes: lucha para erradicar la drogodependencia en toda la población y especialmente entre los adolescentes.

A continuación os dejo un vídeo de la drogadicción.












1 comentari:

Unknown ha dit...

Post interessant ja que les drogues, desgraciadament, es troben molt presents en la societat actual.
Hi han diversos tipus de drogues: tabac, alcohol, cannabis, heroïna, cocaïna, drogues de síntesi i altres substàncies.
Els diferents tipus de droga tenen efectes diversos sobre el nostre sistema nerviós: unes són excitants i altres, depressores; unes acceleren el nostre funcionament mental, i altres el distorsionen; altres provoquen al.lucinacions o canvis en la percepció de la realitat.
Totes elles interfereixen en el desenvolupament correcte del sistema nerviós i provoquen una alteració de les nostres capacitats, modifiquen la manera de pensar i de relacionar-se en els demés. En definitiva, ens fan menys protagonistes de la nostra vida.

En la meua opinió, conscienciar als més joves és una mesura preventiva molt eficaç, com per exemple: donant xarrades amb testimonis relacionats amb el mòn de les drogues, conferències en les que s'advertiren dels riscs gravíssims del consum de drogues... També fundacions socials com la d'Alacant, fan una feina molt útil ajudant a adolescents adictes.