dissabte, 17 de novembre del 2012

Seguiment incontrolat per part dels diabètics


Segons un estudi realitzat en Europa, un 43.6% de les persones diagnosticades de diabetis no segueixen un control adequat.

Els pacients diabètics no volen iniciar un tractament amb insulina, i els metges tenen que aplaçar les teràpies, sent dolent per als afectats. També hi ha entre un 6% y un 14% de la població que desconeix tindre uns valors de sucre elevats en la sang, no obstant la investigació indica que s'ha millorat respecte a la detecció i tractament de la enfermetat.

En aquest estudi publicat en la revista Diabetes Care, assenyala que la enfermetat ha augmentat en els últims anys en España, i ha passat del 5.6% de la població a 7.6%.
Altres inconvenients encontrats en la enquesta realitzada van ser que un 20% dels pacients presenta algun tipus de insuficiència renal crònica, un 18% complicacions cardiovasculars, un 11% cardiopaties isquèmiques i un 5,8% retinopatia diabètica.

En la meua opinió els pacients no deurien de tindre una actitud tan negativa front al tractament de la seua enfermetat, ja que és per al seu propi bé deurien de mostrar-se més agraïts ja que ells son conscients de la seva enfermetat, no com altres.

La notícia ha sigut extreta de EL PAÍS

1 comentari:

Laura Ramos ha dit...

Una noticia molt interestant sobre la diabetes. Me pareix curiós que siguen els mateixos malalts els que es neguen a tractar-se quan, com tu bé has dit, és per la seva salut. En quant a l'aument del afectats que has mencionat, crec que es culpa de que cada vegada ens alimentem pijor i ens preocupem menys per nosaltres mateixos. I és trist que actuem així perque tant esta com moltes altres enfermetats podrien evitarse portant una vida sana.