dissabte, 3 de març del 2018

Pot el nostre cervell frenar l'obesitat?

Al nostre cervell hi ha una  molècula que és l'encarregada del emmagatzemant del greix i que si aconseguim enganyar  a dita molècula aconseguirem que el nostre cos no recupere el pes perdut per la dieta sinó que es mantinga.

Quan fem una dieta o patim fam el nostre cos el que fa és cremar greix per poder produir la suficient energia que el nostre cos necessita i aleshores sí que perdem pes. Però el que passa després és que com el nostre cos ha hagut  d'utilitzar aquest greix per una falta de menjar, ara cada vegada que mengem emmagatzemarà aquest greix en lloc de cremar-lo i per això farà un efecte rebot i recuperarem el pes que havíem perdut anteriorment.

Però diversos investigadors han trobat una proteïna anomenada carnitina acetiltransferasa (Crat) que a les cèl·lules cerebrals processen la fam i l'emmagatzemant de greix després de la dieta.

En conclusió, es podria dir que si som capaços de controlar aquest interruptor, podríem frenar l'obesitat i crear teràpies contra la diabetes

Si desitjes consultar la notícia original clica ací.

Resultado de imagen de obesidad interruptor

1 comentari:

N M G ha dit...

Em pareix molt interesant aquesta noticia, ja que si s'aconsegueix aquest objectiu, lograríem reduir l'obesitat en el món, el que cree també moltes enfermetats com la diabetes o problemas cardiovasculars entre altres. En la pàgina que posaré a continuació, trobareu més informació sobre com afecta l'obesitat al nostre cervell: https://www.vitonica.com/enfermedades/como-la-obesidad-afecta-al-cerebro