diumenge, 29 d’abril del 2018

Competència a la doble hèlix de les proteïnes


En 1953 es va ser descoberta l'estructura molecular de l'ADN per Watson i Crick, la qual va ser una gran revolució. Però la doble hèlix no era l'única estructura on els gens podien emmagatzemar la seua informació. L'ADN és capaç de plegar-se i estructurar-se de diverses formes, donant lloc a quatre tipus d'estructures (primària, secundària, terciària i quaternària).
 
Doble hèlix

Actualment, s'ha descobert que hi ha una nova estructura quaternària anomenada i-motif, que consta de quatre cadenes d'ADN els brins de les quals s'emparellen d'una forma particular, sent les citosines les que formen parelles entre si, sempre que una d'elles estigui protonada.
Encara que no se sabia segur si aquesta estructura existia en la realitat, ja que sols s'havia observat 'in vitro', s'ha confirmat que si, la qual cosa suposarà noves investigacions.
 

I-motif
Per reconèixer aquesta nova estructura els investigadors utilitzaren anticossos que pogueren identificar i aferrar-se a les formes i-motif. Per mitjà de tècniques de fluorescència observaren les estructures en el nucli de les cèl·lules.

Els i-motifs es localitzen en regions encarregades de la regulació genètica, al contrari la desregulació pot provocar greus problemes com ara el càncer. També són estructures transitòries, és a dir, irrompen en un moment determinat de la vida de la cèl·lula, que sol ser una fase on hi ha molta activitat de transcripció i de creixement cel·lular. Una altra característica és que són més freqüents en els telòmers.




 
Aquesta notícia sembla molt important perquè és un gran avanç i molt important per a la medicina, ja que conéixer aquestes noves estructures dóna lloc a investigacions terapèutiques amb la finalitat de controlar malalties relacionades com el càncer, el control de l'expressió genètica o la regulació genòmica.

Aquesta notícia està relacionada amb la part de les molècules de la vida, més concretament amb les proteïnes  del llibre de 2° de batxillerat. Aquesta notícia ha sigut publicada 23 d'abril de 2018 pel periòdic el Mundo. Per llegir la notícia original cliqueu ací. Les imatges han sigut extretes d' ací i d'ací.

1 comentari:

Jane wembli ha dit...

Hola a todos, fui infectado con el virus Epstein-Barr y me curé del virus Epstein-Barr hace unos meses después de contactar al Jefe Dr. Wealthy. Vi una publicación en Internet después de haber buscado la curación durante varios años de diferentes médicos en California. Envié al Doctor una solicitud de ayuda, solo unos pocos correos electrónicos seguí sus instrucciones y él me envió el medicamento. Ahora soy negativo y lo recomendé a todos mis amigos que tenían esta misma enfermedad y también obtuvieron su cura. Puede contactarlo a través de su correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamada telefónica o whatsAPP: +2348105150446. Mientras tomaba su medicamento, entendí que también puede curar HERPES, VIH / SIDA, CÁNCER, Menopausia masculina / femenina, Aborto espontáneo, Problemas de menstruación, PROBLEMA DE EMBARAZO, EPILEPSIA, GONORREA, FIEBRE LASSA, OBESIDAD, FALLA RENAL, HIPERTENSIÓN, TUMOR DE FIBROIDES , BRAIN FOG, EPSTEIN-BARR VIRUS y muchos más.

Póngase en contacto con él hoy y resuelva su problema.