divendres, 6 d’abril del 2018

EL INTERSTICIO, UN NOU ÒRGAN?

Un equip de patòlegs de la universitat de Medicina de Nova York ha descobert un conjunt de cavitats amb líquid que estan davall de la pell i de diferents òrgans amb el nom de «intersticio». L’han qualificat com l’òrgan més gran del cos humà que es invisible al microscopi. Per l’estudi es va utilitzar una «endomicroscopía confocal làser», basada en sondes, que ofereix una vista microscòpica dels teixits vius.

Els investigadors van arribar a la conclusió que aquestes capes intersticials del nostre organisme, que abans es creien formades per un teixit connectiu dens i sòlid, estan en realitat interconnectades entre si, a través de compartiments plens de líquid.

La funció d’aquestes cavitats  podrien ser d’amortidors sobre els teixits musculars, vísceres i els vasos sanguinis per a que hi haja menys esquinçament quan estan en moviment. Segons la revista «Scientific Reports», l’intersticio està format per dos proteïnes que li confereixen resistència i elasticitat, amb el nom de co.lagen i elastina. A més, ajuda a mantindre els glòbuls blancs del sistema immune i a generar la resposta inflamatòria.

Però, el més important, és que gràcies a aquest descobriment es podria explicar per què el càncer que envaeix aquesta part del cos tendeix a propagar-se més, en ser una capa formada per una carretera de fluid en moviment.


Aquesta notícia l'he relacionat amb la part de metabolisme i autoperpetuació del llibre de 2n de Batxillerat, però més concretament amb les mutacions i manipulacions genètiques. Aquest article ha sigut publicat el 3 d'Abril de 2018 pel periòdic el País. Per trobar la notícia original clique ací i també m'he ajudat amb aquesta página.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

El intersticio no es un nuevo órgano como tal, ya que hace por lo menos 200 años que se conoce que las células no están unidas entre si, sino que existe un espacio entre ellas lleno de líquido intersticial. Nunca se había conocido su estructura completa pero se sabia de su existencia.La denominación como tal es nueva pero el órgano en si no es ningún hallazgo.Respecto a entender el cáncer con este órgano es posible ya que el cáncer al entrar en contacto con las células se desplaza sin oposición entre ella por el intersticio hacia el sistema linfático.

Jane wembli ha dit...

Hola a todos, fui infectado con el virus Epstein-Barr y me curé del virus Epstein-Barr hace unos meses después de contactar al Jefe Dr. Wealthy. Vi una publicación en Internet después de haber buscado la curación durante varios años de diferentes médicos en California. Envié al Doctor una solicitud de ayuda, solo unos pocos correos electrónicos seguí sus instrucciones y él me envió el medicamento. Ahora soy negativo y lo recomendé a todos mis amigos que tenían esta misma enfermedad y también obtuvieron su cura. Puede contactarlo a través de su correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamada telefónica o whatsAPP: +2348105150446. Mientras tomaba su medicamento, entendí que también puede curar HERPES, VIH / SIDA, CÁNCER, Menopausia masculina / femenina, Aborto espontáneo, Problemas de menstruación, PROBLEMA DE EMBARAZO, EPILEPSIA, GONORREA, FIEBRE LASSA, OBESIDAD, FALLA RENAL, HIPERTENSIÓN, TUMOR DE FIBROIDES , BRAIN FOG, EPSTEIN-BARR VIRUS y muchos más.

Póngase en contacto con él hoy y resuelva su problema.