dijous, 7 de novembre del 2019

Evolució en l´origen del bipedisme.

Uns fòssils d'uns simis revolucionen la teoria sobre

l'origen del bipedisme.



En Alemania (Baviera), fa uns quants dies es van trobar diversos fòssils d'uns simis de fa uns 11,6 milions d'anys, aquests fòssils son considerades les restes dels primers simis bípedes. Aquests organismes mostraven semblances anatòmiques amb els actuals grans simis (per els braços) i també amb el homínids o essers humans (cames). 

El descobriment va ser encapçalat per la universitat Eberhard Karls Universität TübingenFins en Alemania. Fins a aquest moment les teories sobre l'origen del bipedisme es centraven en l'existència d'un organisme avantpassat que va ser quadrúpede, però després d'aquest descobriment s'ha replantejat aquesta teoria. Danuvius guggenmosi, es com han denominat a la nova espècie, va ser el primer simi bípede segons els científics de d'universitat alemanya. Els fòssils corresponen com a minin a 4 simis diferents i s'inclouen diferents tipus d'extremitats, vertebres, peus i mans completament preservats.

A la conclusió que han arribat, després de diverses investigacions i experiments, els científics que han intervingut en aquesta descobriment ha sigut revolucionari en el sector del bipedisme: aquests simis trepaven en els arbres amb les extremitats extenses. Aquest esdeveniment ens indica que l'origen del bipedisme no es troba quan els simis van començar a caminar pel sól, sinos sels situa en els arbres on es va produir l'inici del bipedisme. "Deduïm que el bipedisme es va adaptar perfectament als arbres pel seu dit gros oposable" com va afirmar Böhme.

Si vols mirar la noticia d'on he tret aquesta informació clica aqui 😜

2 comentaris:

ACB ha dit...

Muy buena publicación y cabe remarcar que el bipedismo fue un avance/descubrimiento histórico en la evolución del ser humano que proporciono una mejor visión de los paisajes, por el hecho de aumentar el rango de visión, y también tuvo muchas otras ventajas como la corrección de la espalda y la liberación de las extremidades superiores para ser utilizadas par agarrar objetos o incluso para alimentarse

P R M ha dit...

Me perece un tema muy importante en la evolución del ser humano pero hay que remarcar que se podría haber entrado más en los conceptos,definiendo algún conceptos fundamentales como:que es el bipodismo y las zonas donde se obtuvieron estos investigaciones,pero en general muy bien argumentado y una gran explicación