diumenge, 18 de novembre del 2012

Després d'una mort subita hi ha que vigilar a la família.


Després de realitzar un estudi, els científics van arribar a la conclusió que els parents més proper de qui havia patit una mort cardíaca devien de vigilar el seu cor, ja que aquestos tenen un risc més elevat de patir problemes cardíacs.

Els científics van seguir les famílies de 470 víctimes, causades per una mort subita en Dinamarca durant molt de temps, i van observar com van aparèixer diferents tipus de problemes de cor, a més els van comparar amb familiars de víctimes joves que van morir per causes cardíaques. Els resultats van ser que les famílies de víctimes menors de 35 anys tenien tres vegades més possibilitats de patir alguna enfermetat cardiovascular, i si els familiars eren més propers el risc augmentava.

Aquestos investigadors assenyalen que la mort subita té un important component hereditari, sobre tot quan es tracta de persones jóvens. Al observar condicions cardíaques tractables, l'identificació primerenca de les persones en risc pot salvar vides, per això recomanen realitzar anàlisis a aquells familiars que hagen patit la mort d'algun membre per mort subita.

Des de el meu punt de vist, aquesta observació que han fet els científics de Dinamarca pot arribar a ser de gran importància, ja que aquesta prevenció podria a ajudar a salvar moltes vides.


Notícia trobada en EL MUNDO

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una notícia molt interesant!
Els darrers anys em vist com esportistes de la lliga van morir subitament (A. Puerta o D.Jarque).

Es esperançador que, malgrat i perdre una vida, gràcies a aquests estudis es poden evitar més mors dels parents més propers.