dimarts, 10 d’abril del 2012

Més fantasies sexuals en les dones durant els períodes fértils del mes

Un estudi realitzat fa ben poc confirma que les dones tenen més fantasies sexuals durant els dies fértils del mes. Els que han trobat aquesta relació són els científics de la Universidad de Leethebridge (Canadá) y de la de Queens (Reino Unido), i a més han comptat amb la participació de 27 dones heterosexuals i solteres d'uns 21 anys i mig que no estàven usant anticonceptius hormonals.
Una de les científiques ha argumentat que alguns aspectes de la sexualitat de les dones pareixen estar sincronitzats amb els períodes de máxima fertilitat, de manera que quan les possibilitats de concebir són molt elevades, l'interés pel sexe i la excitació aumenten.
Durant molt de temps, els investigadors van explorar el paper de les hormones sexuals en la excitació femenina i masculina. i tots els resultats suggereixen que la sexualitat femenina canvia amb l'ovulació
A les participants, se'ls va demanar que es feren les proves d'orina per establir el moment de l'ovulació, a més de omplir uns qüestionaris se historia sexual. També van completar un diari electrònic amb un qüestionari al llarg de 30 dies en el qual s'indagava sobre les seues fantasies. Els datos resultants donen a conèixer que en les participants, la mitjana de fantasies sexuals va ser de 0,77 al dia en moments previs a l'ovulació, però al començament dels dies d'ovulació aquests datos van aumentar fins 1,3 fantasies diàries.

Es sap que les dones participants fantasejàven amb la parella o fins i tot amb l'ex-parella. Hi havia d'altres que en els seus somnis també experimentàven amb dones.

Així van confirmar que les fantasies sexuals són molt més freqüents durant l'ovulació que durant la resta del mes, a més del nivell d'excitació, que també aumenta.