dimecres, 22 d’octubre del 2008

posible vacuna per a la malaria!

La malaria es una enfermetat parasitaria que
cada any afecta a 500 millons de persones i te una taxa de mortalitat per aquesta enfermetat d`un milió d`afectats.

Aquesta impactant dada es podria millorar moltisim perqué un cientific especialitzat (pedro alonso)en el tema ha descovert la formula que ens permet asegurar que sobre l`any 2011 quasi ben bé la enfermetat es reduira entre un 30% i un 50% ,aquesta formúla es una vacuna qu encara esta per millorar, la dada es esperantzadora per al país Africá que és dels més afectats,açó els proporcionará un pas per al desenvolupament ecónomic i cultural que necessiten.

Encara que és necessaria la ajuda de molts organismes internacionals i nacionals per a que aquesta vacuna pugue arribar als afectats,tenen com moltes organitzacions al seu favor.El problema está en el fet de qu els païssos afectats porten deutes ecónomics (deute extern) que no poden assolir ,i arrastren la pobressa desde fa anys...

Així i tot el científic es mostra ilusionat i esperanzat que aquest descobriment es pugue portar a terme i d`aquesta manera ajudar a tots els infectats.
Ha començat un llarg camí , fent-ho dintre mateix ,en contacte directe amb la malaria, allí on hi ha un index major d´afectats ,en els païssos menos desemvolupats ,fent així un gran esforç económic .Se estan aportant solucions inmediates per a apalear o reduïr el nombre de morts i infectats.
Les millores que a curt termini que se estan proporcionant son mosquiteres impregnades per insecticida i tests rápids per a saber si has quedat infectat .


Aço es un pas molt important per a la medicina i cal concienciarse socialment i aportar ajudes en la mesura de lo possible .
Desitge que tots estos descobriments realment es puguen complir i aixina poder reduïr al mínim aquesta enfermetat.

Per si no a quedat del tot clar e trobat un vídeo explicatiu sobre com tinfectes de la malaria i com penetre en el teu cos afectant al l`organisme ,visiteulo es molt interesant



per a més informació clica ací

1 comentari:

Stefanny ha dit...

Nunca llega mal un avance como estos y menos cuando se puede combatir contra una enfermedad que se multiplica tan rápidamente.
Sabías que los primeros sintomas de la malaria es una fiebre que puede llegar, aproximadamente, hasta los 41ºC y además tienes escalofríos, algunas horas más tarde los signos desaparecen. Por lo que al principio, el agente de salud que no este alerta sobre esta posibilidad puede equivocarse en el diagnóstico.