dijous, 28 de maig del 2015

ADEU ALUMNES DE SEGON BATX!


Un any mes, torneu a anar-vos, ALUMNES de segon de Batxillerat, i com sempre, a nosaltres, els professors, ens queda un cert regust  amarg. Han sigut en molts casos, haver-vos tingut almenys 3 anys, i això va calant...
Enguany, jo no he tingut la sort d'estar tot l'any amb vosaltres amb la Bio i la B.H., però tot i això, també vos tiraré enfalta el proper any.
Sé que heu treballat molt i bé amb Isabel, i vos done les gràcies per com heu treballat, i per com vos haveu portat amb ella. Sé que tant vosaltres com jo hem tingut molta sort d'haver-la tingut enguany substituint-me

Aprofite aquest post per a en nom de tots els membres del Departament desitjar-vos que obtingau unes bones notes, i que encareu amb il·lusió la nova etapa que prompte aneu a començar.
Que os vaya bonito!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bonico, Rafa. Gràcies per les teues paraules. Ha sigut un plaer treballar amb aquests alumnes. Jo també els trobaré a faltar.

Pepe Gomis ha dit...

Ets un poeta, Rafa.

Unknown ha dit...

Sou molt bons professors i ja us trobe a faltar. Espere que continueu disfrutant de les clases que doneu i pugueu transmetre eixa pasió als propers alumnes, com ja heu fet amb nosaltres.