divendres, 15 de febrer del 2008

La alimentació mediterrània incrementa la qualitat de vida

Gràcies a una jornada informativa hem pogut enterar-nos de la importància de la dieta mediterrània i en concret la de Andalucia per a un benestar corporal i amb aquesta millora incrementar la esperança de vida.





Aquesta jornada informativa va ser organitzada per l'institut europeu de la alimentació mediterrània i els "objectes" a valuar van ser les persones majors de Granada. El director d'aquesta jornada va dir que era molt important que les persones majors (les demés també, però les majors sobretot) fuguiren de aliments poc saludables i roins per al funcionament de l'organisme i per contra que seguiren una dieta segura i equilibrada com la rica en llegums, cereals, fruites, verdures, carn, piex i ous sense oblidar l'oli d'oliva. Va avisar de que consumir aquesta dieta entre altres coses ajudava a prevenir enfermetats cardiovasculars i càncer.





A més de seguir una dieta mediterrània també juga un paper molt important en la salut la pràctica d'algun tipus d'exercici físic.





El valor que aquesta dieta equilibrada i segura amb el plus d'exercici es incalculable i amb ell les persones majors podran incrementar la seua salut i en conseqüència la seua esperança de vida.








La noticia l'he trobada a biomanantial.com


Sara Villarroya

1 comentari:

patry ha dit...

Es cert que tenim que tindre en compte tant l'alimentació com l'exercici perque per molt bona que siga la dieta que seguim si no fen un mínim d'exercici no serà suficient.
I evidentment quan més edat tingua una persona més a de controlar la seua alimentació, perque amb l'edat sempre augmenten els problemes de salut.