diumenge, 15 de gener del 2012

Contaminació de les aigües a la província de Castelló (Introducció)

En la nostra província de Castelló els problemes amb l'aigua sempre han existit, i quan dic aigua parle de l'aigua que ens arriba pels canals des dels rius, llacs, depuradores, etc, fins a la nostra casa. La contaminació de les aigües és un dels majors problemes que té amb l'aigual la província de Castelló, l'aigua pot contaminar-se a través de: aigües grises (ús doméstic), aigües negres(excrements humans), aigües d'escolament urbanes (llavat dels carrers), aigües pluvials (arrastrades per la pluja), aigües residuals d'escolament agrícoles (productes agrícoles) i aigües residuals industrials (deixalles industrials). A causa de totes aquestes aigües, Castelló té problemes de contaminació perquè els nostres rius no son capaços de dilüir aquestos vertits degut al seu poc cabal, a més hi ha una gran activitat industrial que verteix molts contaminants; si d'aigua ja en tenim poca, solament faltava contaminarla.Aquest estudi per part del departament de les  depuradores de FACSA ens dona una introducció al tema de la situació de l'aigua a la província de Castelló i la facilitat de contaminació que poseeix. No es que vulgui deixar com a mentiròs a l'home de la foto però Castelló necesita solucionar ja aquest brut problema.

2 comentaris:

Delia Cerlinca ha dit...

Tienes mucha razón en cuanto a la noticia que has publicado Andros ya que como bien sabemos actualmente la contaminación de las aguas es uno de los factores más importantes que afectan tanto al hombre como al medio ambiente.
Pienso que la prevención y la lucha contra dicha problemática son realmente necesidades prioritarias.

Amàlia Pérez ha dit...

Al meu parer crec que hauríem d'introduir mesures parell aprevenir este risc que a poc a poc va en augment, ja que com ha dit nostra companya, ens afecta tant nosaltres com al medi ambient i és un risc que d'hem de superar. Adeás, en els temps que corren l'aigua és un bé molt preat i el que menys hem de fer és contaminar-la, perquè pot arribar a escassejar.