dijous, 5 d’abril del 2018

Descobriment del possible tractament al càncer de pàncrees

El càncer de pàncrees és un tumor que s'origina en la glàndula pancreàtica. Es tracta, desgraciadament, del tipus de neoplàsia més comú i dolent, ja que la seua detecció és dificultosa i perquè s'extén amb molta rapidesa i facilitat. En aquests últims anys s'ha intentat encontrar una cura, i s'embla que estan molt prop de trobar-la.



Investigadors del Hospital del Mar de Investigaciones Médicas  i del Laboratorio de Inmunopatología  creuen que la solució a aquest tumor està en una proteïna denominada galcetina-1.
Aquests investigadors ja afirmaven que la G-1 podia disminuir l'efecte del càncer. L'experiment que van realitzar mitjançant un ratolí de laboratori va ser el causant de descobrir el seu gran potencial.

La G-1 es troba dins de l'entorn en el que es troba el tumor, és a dir, està amb el tumor. La clau del tot és que en el mateix entorn hi han unes cèl·lules anomenades fibroblasts, les quals serveixen per a potenciar la producció de G-1.




Els investigadors creuen que al potenciar aquestes cèl·lules farà que siguen més agressives, i per tant, podran realitzar la seua funció, la qual és, primerament, parar el creixement del tumor, frenar-lo, i després activar el nostre sistema immunitari per a que reconega el tumor i poder combate'l.


Encara que sí és cert que tot açò pot ser veritat en un futur pròxim, en aquests moments aquest experiments sols s'han realitzat en animals, i, encara que els efectes siguen positius, la G-1 sols relentisa el tumor i fa que, gràcies a eixò, els animals tinguen un major temps de vida. Encara queda bastants coses per perfeccionar i per a probar-ho amb les persones, però els investigadors creuen que pot arribar a funcionar.

Des del meu punt de vista, pense que si aconsegueixen encontrar aquesta cura serà una proesa gegant, ja que no sols les persones podran viure molts anys més, sinó que probablement puguen guanyar la lluita al tumor. Sincerament, pense que la cura no està tan propera com els científics diuen, ja que és molt difícil i sols ho han probat amb els animals. Encara així, espere que l'encontren ràpidament.

Aquesta notícia està relacionada en l'apartat dels càncers i tumors del llibre de 2n de Biologia.

Ací podem encontrar la notícia on he encontrat l'informació.

4 comentaris:

Rafa Dep.BioGeo ha dit...

Notícia en la que es pot veure com el que estudiem a classe està a l'ordre del dia: mutacions, oncogens, enginyeria genètica per a crear ratolins amb gens mutats, immunològica, proteòmica, immunoteràpia,etc.

Srta.Bellido♥ ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Srta.Bellido♥ ha dit...

Me parece bastante interesante, ya que gracias a estos avances, se podrán encontrar curas o mejoras para ciertas enfermedades.

Jane wembli ha dit...

Hola a todos, fui infectado con el virus Epstein-Barr y me curé del virus Epstein-Barr hace unos meses después de contactar al Jefe Dr. Wealthy. Vi una publicación en Internet después de haber buscado la curación durante varios años de diferentes médicos en California. Envié al Doctor una solicitud de ayuda, solo unos pocos correos electrónicos seguí sus instrucciones y él me envió el medicamento. Ahora soy negativo y lo recomendé a todos mis amigos que tenían esta misma enfermedad y también obtuvieron su cura. Puede contactarlo a través de su correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamada telefónica o whatsAPP: +2348105150446. Mientras tomaba su medicamento, entendí que también puede curar HERPES, VIH / SIDA, CÁNCER, Menopausia masculina / femenina, Aborto espontáneo, Problemas de menstruación, PROBLEMA DE EMBARAZO, EPILEPSIA, GONORREA, FIEBRE LASSA, OBESIDAD, FALLA RENAL, HIPERTENSIÓN, TUMOR DE FIBROIDES , BRAIN FOG, EPSTEIN-BARR VIRUS y muchos más.

Póngase en contacto con él hoy y resuelva su problema.