dijous, 20 de setembre del 2012

el animals mes mortifers del mon - AMERICA

Em dic Antonio, soc un gran expert dels animals y estic fent un petit treball sobre els animals mes mortifers de cadascun dels continents del mon.

primera para America

En America hi ha tot tipus danimals perillosos . Podem comenzar pel nord , en el Artic, on lunic animal perillos es l " Os Polar , el Carnivor terrestre mes gran del mon , mes gran inclus que un Lleo o un Tigre. Aquestos animals s'alimenten principalment de foques , pero algunes voltes ataquen a animals me grans com a les Morses o inclus a les Belugues, pero aquest animal no faria cap excepcio en atacar als humans , cada any more 4 o 5 persones a causa d'aquest animal que pon arrival fins al 750 KG de pes.


 Si anem vaijant pel continent fins arrivar a EE.UU. podrem comprovar que en aquest pais hi ha molt animals verinosos. Un d'ells es la serp de casacavell, una de les serps mes perilloses (la numeo 5 en la classificacio), aquesta serp arriva a matar fins a 20 persones cada any pero no es l'unc animal perillos d'aquest pais , tambe esta l'escorpi daurat , les seues picadures no arriven a matar pero podem produir en fermetats com ara marejos, febra, etc...











Si continuem fins arrivar a Sud-America trobarem nomes especies perilloses comensant pels insectes com l'escolopendra, la tarantula , la formiga roja gegant y la sangonera.

L'escolopendra , tambe conegut com 100 peus gegant es un insecte de la familia dels artropodes que pot ser tan llarg com un bras huma. La seua picadura es molt deagradable pero no arriva a matar a una persona; La tarantula es quasi com l'escolopendra la seua pica es molt perillosa pero no acaba sent mortal ; les formigues rojes gegant , en canvi, si que son perilloses son capaces de menjarse un cos huma y al cap de 3 hores deixar nomes l'esquelet; per acabar parlarem de la sangonera que es una criatura estranya que sol viure en els pantans de Venezuela y del Peru , es un animal que depen d'altres animals , ja que s'alimenta de la sang d'aquestos , inclus la nostra.

Pero si ens referima animals perillosos , en sud-America ningu guanya a les piranyes. Les piranyes son peixos carnivors que solen viure en aigua dolsa i , al igual que les fomigues rojes , son capaces de capturar una presa y deixar l'esquelet nomes que les piranyes no tarden 3h , en 30 minuts s'han menjat tota la carn de la presa.