dijous, 22 de maig del 2014

FINAL 2on BATXILLERAT CURS 13-14

Ja tornem a estar arribant a final de curs, i com sempre, els alumnes de 2on de Batxillerat són els primers en acabar. Segon de Batxillerat és dur, però tinc la sort de donar Biologia i Biologia Humana. Això em permet mantindre una dualitat com a professor "dur i molt exigent" en Biologia ,i més "comprensiu" en Biologia Humana.Entrar només tocar el timbre, i canya a tope fins que torna a tocar perquè el temari de Biologia, que m'agrada molt, és també, molt llarg i dur; i en canvi en Biologia Humana puc treballar d'una altra forma més dinàmica: treballs en grup, exposicions dels alumnes, amb aplicacions directes mitjançant les pràctiques més adequades en cada moment.Un contacte amb els alumnes més personal, i on en alguns moments els deixe que "tiren" xispes del "capullin professor de biologia" que tenen. Si, se senten alliberats!. Eixes 8 hores setmanals són les que fan que quan arriba el final de curs, sempre se me quede un sabor de boca entre dolç per anar tancant el curs, i amarg en pensar que com sempre, aquests alumnes que has vist crèixer, ja estan a punt de volar i buscar altres camins. 
Gràcies a tots els alumnes de Batxillerat que he tingut, i vos desitge que vos vaja bé en la nova etapa que aviat començareu.
Ací deixe un video en el que he anat arreplegant diferents moments del curs.La major part és de l'assignatura de Biologia Humana, però també ixen els alumnes de Biologia que van anar a les Jornades Obertes de l'Hospital General.