Notícia extreta del periòdic digital EUROPA PRESS, el 21 de Febrer de 2013.
Aliments que contenen aquest tipus d'àcid grassos |
Un estudi anunciat en la revista Journal of Nutritional Biochemistry, i realitzat per investigadors de la Universitat canadenca de Guelph, ha revelat que la ingesta de productes amb àcids grassos omega-3 pot previndre l'aparició de càncer de mama.
Aquesta investigació es basava en examinar ratolins transgènics per apreciar els efectes de l'omega-3 en l'organisme. D'aquesta manera van arribar als resultats de que els ratolins modificats genèticament que presentaven àcids grassos omega 3, tenien un 30 % menys de probabilitat de patir tumors que els ratolins normals.
Els experts han arribat a la conclusió de que el fet que un nutrient present en aliments siga capaç de reduir en un 30 % la incidència dels tumors pot ser aplicat a la prevenció del càncer de mama, cosa que suposaria a llarg plaç un avanç considerable en la medicina oncològica actual.
Us deixe amb un vídeo que explica la importància de l'omega 3 en el nostre cos:
Aquesta notícia estaria relacionada amb l'assignatura de biologia, i més concretament amb el tema 5 de Lípids que vam estudiar a principis del curs.
1 comentari:
Una noticia importantísima para las mujeres pues son las que padecen este cáncer. Cuanto más se investigue sobre los alimentos mucho mejor para la sociedad y sobretodo si salen resultados tan positivos como este.
Publica un comentari a l'entrada