Integrat dintre de les "XI Jornadas de Ciencias de la Tierra" que van tindre lloc els passats 15,16,i 17 de Febrer, estava aquest Taller que d'entrada em semblava interessant, i per tant vaig decidir apuntar-me.
He de dir que em va semblar molt interessant, primer perquè la temàtica està molt present en el temari de diferents assignatures del nostre Departament i sempre tenim preguntes i dubtes sobre aquest punt, i segon perquè dóna gust escoltar a Juan Antonio López Martín; professor catedràtic de Geologia en un Institut de Lorca.
El taller ens va servir per a posar-nos al dia en el tema dels terratrèmols en la zona d'Andalusia, en la simulació a l'aula del comportament d'una falla i la possible formació del terratrèmol, en el comportament de les vivendes davant d'un seisme mitjançant simulació, i en el comportament que ha de tindre la població davant una situació crítica com és un terratrèmol.
Mitjançant diapositives, la màquina del terratrèmol i la taula vibratòria de terratrèmols, vam eixir del taller amb noves inquietuds, i la possibilitat de treballar amb els nostres alumnes d'una altra manera més visual, activa i efectiva.
Vos deixe amb el video següent*
M'he permés la llibertat d'introduir dos "mini videos" dintre de la gravació a fi de visualitzar alguns punts explicats per Juan antonio
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada