divendres, 24 de maig del 2013

S'acaba una etapa i en comença una altra. 2n BATXILLERAT

Sembla que fa quatre dies, però ja han passat 6 anys des que vau arribar a l'institut, estimats alumnes.
He tingut  la sort de tindre-vos a alguns en primer de la ESO. i  Vaja tela com heu canviat!
Ara ja només vos queden tres dies d'exàmens, i si tot va bé, ja haureu acabat amb nosaltres, i començareu una nova etapa que a ben segur  serà guapa guapa! per a vosaltres.
Enguany heu passat un curs dur, com cap fins ara; però al mateix temps, crec que també heu tingut l'oportunitat d'aprofundir molt en  la matèria, i "assaborir-la", "disfrutar-la" com mai.
Heu entrat en molts casos, en el cos, en el nucli dur de l'assignatura; i clar, això té un preu que s'ha de pagar, una major dificultat.
Però crec que en aquest aprofundiment i complexitat de la matèria està també "lo bonico", el que ens haurà fet decidir definitivament si volem continuar o no els estudis pels camins que ens marquen la Biologia, CTMA, B. Humana, Química, Mates,.... Enguany vos ha quedat molt clar quines vos enganxen i quines no..

No vull acabar el post sense demanar-vos que recordeu a tots els professors del Dep.de Biologia i Geologia que heu tingut en aquests 6 anys (Bea, Marisa, Sergio, Encarna, Carlos, Lledó, Esperança, Carmen, Pepe...) i que poc a poc vos han anat fent agradar les diferents assignatures que heu cursat amb nosaltres, perquè estic segur que sense l'esforç que tots ells han posat en vosaltres,  els afortunats Paco i Jo que vos hem tingut en segon de Batxillerat no haguera sigut possible

Ja només em queda desitjar-vos molta sort, i que vos vaja "bonito"
P.D. Vos deixe un video que vaig fer amb el material que tenia de Biologia Humana.

Si voleu descarregar el video amb la música "original", heu de picar en aquest altre enllaç

1 comentari:

Anònim ha dit...

Rafa he vist el vídeo de la graduació d'aquest any i he reconegut tres o quatre alumnes que tenia en Biologia i Geologia de 3rESOB i C!!! No puc evitar preguntar-me que ha sigut d'alguns alumnes que recorde i que estaven molt interessats també en la Biologia. L'any que ve probablement tindreu alguns alumnes que vaig tindre en matemàtiques de 2n i que apreciava molt... tb una bona generació jjjj.
Una abraçada a tots: a Rafa, Pepe, Paco, Lledó, els qui estigueu...

Carlos