dimarts, 30 de novembre del 2010

Roncadors des del bressol

Aquesta notícia m'ha paregut molt curiosa ja que sempre que ens molesta algún "roncador" ens plantejem el perquè del que ho faja.



La resposta ens la dóna aquesta notícia en la qual un famós psicòleg, després de fer un estudi exhaustiu sobre roncadors, afirma que l'entorn dels primers mesos de la nostra vida afecta al fet de roncar o no. A la vegada que comencen a gatejar, comencen els símptomes que marcaran si eixa persona roncarà o no ho farà.  Els factors que afecten varien des de el tindre una mascota la família al nombre de germans. I també s'ha percatat que molts d'aquests roncadors van ser ingressats a l'hospital abans dels dos anys per presentar inflamacions en les vies respiratòries o infeccions d'oïda.
Aquests factors dificulten el pas d'aire per les vies respiratòries propiciant la ronquera.


Com a conclusió l'autor anomena que així se'ns permetrà culpar a la família dels ronquits.

4 comentaris:

Martagarcia ha dit...

Es muy curiosa la noticia, no pensaba que los ronquidos fueran por eso.
Lo que no sé es como puede afectar después de tanto tiempo, ya que hay mucha gente que empieza a roncar cuando ya es adulto.

ainhoa monfort ha dit...

Estoy de acuerdo con marta, y no solo los niños, si nos fijamos la mayoría de los hombres roncan, pero es rara la vez que una mujer ronca.
¿El se hombre o mujer podría afectar a este hecho?

abel málaga ha dit...

Esta noticia me parece muy interesante ya que solo podemos nos preguntamso porque roncan, pero realmente solo lo sbaes si tienne una enfermedad, pero sino al tiene por que es? has disipado mis dudas

Rafa Mollà ha dit...

Completar informació amb http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/spanish/ency/article/003207.htm