diumenge, 24 de febrer del 2013

Els omega-3 inhibeixen el creixement tumoral del càncer de pit


Notícia extreta del periòdic digital EUROPA PRESS, el 21 de Febrer de 2013.


Aliments que contenen aquest tipus d'àcid grassos

Un estudi anunciat en la revista Journal of Nutritional Biochemistry, i realitzat per investigadors de la Universitat canadenca de Guelph, ha revelat que la ingesta de productes amb àcids grassos omega-3 pot previndre l'aparició de càncer de mama.
Aquesta investigació es basava en examinar ratolins transgènics per apreciar els efectes de l'omega-3 en l'organisme. D'aquesta manera van arribar als resultats de que els ratolins modificats genèticament que presentaven àcids grassos omega 3, tenien un 30 % menys de probabilitat de patir tumors que els ratolins normals.

Els experts han arribat a la conclusió de que el fet que un nutrient present en aliments siga capaç de reduir en un 30 % la incidència dels tumors pot ser aplicat a la prevenció del càncer de mama, cosa que suposaria a llarg plaç un avanç considerable en la medicina oncològica actual.

Us deixe amb un vídeo que explica la importància de l'omega 3 en el nostre cos:


Aquesta notícia estaria relacionada amb l'assignatura de biologia, i més concretament amb el tema 5 de Lípids que vam estudiar a principis del curs.

1 comentari:

Jefferson Sánchez ha dit...

Una noticia importantísima para las mujeres pues son las que padecen este cáncer. Cuanto más se investigue sobre los alimentos mucho mejor para la sociedad y sobretodo si salen resultados tan positivos como este.