diumenge, 24 de febrer del 2013

Poden arribar a desaparèixer els símptomes de l'autisme

Per més informació consultar Noticiasdelaciencia

Als Estats Units van ser diagnosticats un grup de nens amb autisme a edat primerenca, els símptomes d'aquesta malaltia desapareixen amb el temps i les anàlisis ja no identifiquen l'autisme com malaltia patida per aquests nens. En aquesta investigació s'ha constatat que aquests nens es comporten de manera indistingible a com ho fa la resta dels joves de la seva edat.

Els exàmens posteriors a la desaparició dels símptomes d'autisme en aquests nens afirmen que ja són iguals que els joves de la seva edat, aquesta investigació analitza dades sobre canvis en la funció cerebral en aquests nens i si ells presenten subtils dèficits socials romanents. Els resultats d'aquest estudi afirmen que els nens que van experimentar una millora òptima tenien dèficits socials lleus a edats primerenques, però no es pot determinar quin percentatge de nens amb trastorns de l'espectre autista acabessin deixant de patir els símptomes.

Tots aquells nens que pateixen autisme sense capaços de progressar si se'ls aplica un tractament intensiu, però la majoria no aconsegueix el tipus de millora òptima sobre el qual s'ha indagat en aquesta investigació. L'equip de científics espera que aquest estudi els porti a esbrinar quins són els mecanismes exactes que permeten a aquests nens canviar tant.

Aquest descobriment  ens aporta una gran esperança sobre aquesta malaltia, l'autisme, ja que no es cura només amb el pas del temps i el seu tractament no és definitiu, ja que és variable a com evoluciona la malaltia. Esperem que aquest grup d'investigadors arribi a l'origen d'aquests canvis així poder ajudar a tots aquests nens que no tenen un evolució positiva en la seva malaltia.

1 comentari:

Rafa Arroyo ha dit...

Tots sabem, que l'autisme és un dels problemes ha resoldre avui dia entre les malalties infantils. Aquest post ens dona esperançes de que al menys els seus símptomes es reduisquen cosa que personalment, m'agrada.

Però m'agradaria comentar del post que el color de lletra emprat dificulta la lectura i tal volta hi haja gent que no s'hagi parat a llegir-lo encara que la seva temàtica és bona.